top of page

MedCos® IPL behandeling

Met de technische hoogwaardige MedCos® IPL (lichtflitsmethode) wordt in de haarfollikel de licht-energie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel pijnloos en veilig wordt vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu ongewenste haargroei snel en definitief worden verwijderd.

Definitief ontharen

Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de MedCos® IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Behandeling

De MedCos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt minimaal een periode van 4 weken. Vanwege de haargroei cyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarfollikels uit te schakelen Gemiddeld zijn 5 tot 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij ieder jaar een vervolgbehandeling.

 

Wat is er nog meer mogelijk met de MedCos® IPL?

De MedCos® IPL is een hoogwaardig IPL apparaat, dat werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerd licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld met een blijvend resultaat. De MedCos® IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei maar ook voor de behandeling van couperose, huidverjonging en acne bij zowel mannen als vrouwen.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kijk op www.medcos.nl

 

Wij hebben hier alvast een overzicht van de 10 meest gestelde vragen voor u opgesteld over definitief ontharen en speciaal met Medcos IPL.

Schoonheidssalon Bella Donna, voor definitief ontharen in de zaanstreek, Wormerveer, Zaandam, Marken binnen, Koog aan de zaan, Zaandijk, Krommenie, Assendelft, Saendelft, Westzaan.

bottom of page