top of page

Spray-Tan

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon en zonnebank!
Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor u huid.

 

De Spray-Tan bevat verzorgende en verzachtende ingrediënten waardoor de huid direct gehydrateerd wordt en doordat u dat fijne bruine kleurtje niet meer van de (schadelijke) UV straling krijgt voorkom u huidveroudering.

 

Het geeft u in 10 minuten een prachtig bruine huid. Omdat het (voor Nederland) een relatief nieuwe techniek is, vertellen wij u graag wat meer over de behandeling.

 

Voor de behandeling
De dag voor de behandeling kunt u het beste de huid goed scrubben om zo een optimaal resultaat te krijgen van de Spray-Tan, huid die op sommige plekken droger en/of meer dode huidcellen bevat zal meer tanning vloeistof opnemen en dus bruiner kleuren.

Waxen en scheren kun u ook het beste de dag voor de behandeling doen, de huid heeft dan voldoende tijd om te herstellen.

Op de dag zelf gebruikt u liever geen douche producten die te uitdrogend werken of juist olie bevatten, ook is het verstandig om geen deodorant, bodylotion en make-up te dragen. Dit kan vlekken veroorzaken en dat zou zonde zijn!

 

Tijdens de behandeling
U mag uiteraard zelf beslissen wat je wel of niet aanhebt tijdens de Spray-Tan sessie.

Geen kleding zorgt uiteraard voor een gehele en streeploze bruining, maar het is ook mogelijk om een bikini, badpak, zwembroek, hemdje o.i.d aan te houden, kies dan het liefst voor zwarte/donkere (bad)kleding om vlekken op de kleding te voorkomen.

Deze gaan er overigens gewoon weer uit na het wassen omdat het een natuurlijk product is.

Tijdens de behandeling zijn er nog een aantal voorzorgsmaatregels die we nemen om de tanning zo mooi mogelijk te krijgen, hier helpen we u graag bij!

 

Na de behandeling
Het resultaat is een direct gebruinde huid, echter zal de kleur zich nog verder ontwikkelen op de huid, hiervoor is het van belang dat u de eerste 8 uur niet doucht,en niet overmatig transpireert (denk aan sporten)

Draag na de behandeling donkere, losse kleding en probeer niet teveel aan uw huid te zitten.

Na 8 uur kunt u weer douchen en zal het water de overtollige bruine kleurstof van de huid spoelen, wat overblijft is een prachtig egaal gebruinde huid waar u zo’n 6 tot 8 dagen plezier van zult hebben.

Klik hier om de meest gestelde vragen te bekijken

Maak hier direct je afspraak voor een  behandeling van je wimpers of wenkbrauwen

klik hier om een afspraak te maken voor alle overige behandelingen

bottom of page