top of page

Team

 

 

Wij werken met een enthousiast team met allen onze eigen specialisaties.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Zo doen we allemaal wat we leuk vinden en hebben ons daar ook in gespecialiseerd.

U kunt terecht bij onze skintherapiste voor alle ins en outs op het gebied van huidverbetering en onze wellnessexpert staat voor u klaar om heerlijk te relaxen.

Vakkennis, passie en liefde voor het vak vindt u uiteraard ook terug bij onze manicure, visagiste en hairstyliste.

 

Wij stellen ons graag voor.

sbd-foto-donna.jpg

Donna Wijker

SkinTherapist & Eigenaresse

Al bijna 20 jaar ben ik verslingerd aan het beauty vak, met name de diversiteit aan behandelingen en de steeds vernieuwende en verbeterende technieken houden je scherp en actief in dit vak.

Na de vakopleiding heb ik dan ook een scala aan trainingen en cursussen gevolgd.

Mijn focus ligt op het hooghouden en verbeteren van de kwaliteit binnen de salon en het verkennen van de markt om op die manier altijd up to date te zijn als het gaat om de nieuwste behandeltechnieken en trends!

sbd-foto-shirley.jpg

Shirley Wijker

SkinTherpist, Cosmedical Expert en bedrijfsleidster

Shirley heeft zich binnen Salon Bella Donna inmiddels volledig gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering.

Met behulp van de allernieuwste technieken en zeer hoogwaardige producten bereikt ze samen met jou een betere, mooiere en gladdere huid.

Acne, pigmentatie, overbeharing, verslapping, rimpelvorming, echt iedere huidwens is bespreekbaar en na het opstellen van een behandelplan op maat gaat ze alleen voor het hoogst haalbare resultaat.

Het langdurig samen werken in kuurvorm aan en met de huid om tot deze mooie resultaten te komen is dan ook elke dag een feestje voor haar 

sbd-foto-Anna-.jpg

Anna Briggs 

SkinTherapist, Wellness en Beauty Expert

Anna is inmiddels alweer enige jaren werkzaam bij Bella Donna, haar massage’s zijn om bij weg te dromen. In al haar wellness behandelingen legt ze dan ook haar ziel en zaligheid om tot die ultieme ontspanning te komen wat onze wellness behandelingen zo fijn maakt. Naast een stukje ontspanning heeft ze diverse trainingen gevolgd op het gebied van ontharen en is de Brazillian Wax inmiddels 1 van haar specialiteiten. 

sbd-foto-rianne.jpg

Rianne Hoekzema

Hair & Color Stylist, CurlCutting Technique Expert

Rianne is het gezicht in onze kapsalon. Zij runt met veel liefde en passie voor kleuringen en nieuwe trends de kapsalon. Inmiddels mag zij zich StarColorist noemen dat wil zeggen dat ze alle ins en outs weet op het gebied van de juist kleuring voor jouw perfecte kapsel. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in het knippen van krullen. Met twee collega’s in het team met zo’n krullenbos was het krijgen van oefenmodellen geen probleem en is de techniek haar inmiddels volledig eigen. Naast het creëren van mooie kleuringen en verfrissende kapsels geeft ze graag adviezen over hoe het haar op de juiste manier thuis te verzorgen en evt te stylen. 

sbd-foto-Chimene-768x1024.jpg

Chimene Lever

SkinTherapist, Beauty Expert

Onze jongste collega Chimene heeft ruim 2 jaar stage gelopen bij ons in de salon en is met gemak door haar opleiding tot schoonheidsspecialiste heen gewandeld. Inmiddels volledig afgestudeerd en alweer een paar jaar full-time bij ons aan het behandelen geslagen. Shellac, verven van wimpers en wenkbrauwen, een heerlijke gezichtsbehandeling, het geven van adviezen over het gebruik van de juiste producten en het volgen van alle nieuwe trends is wat zij het allerleukste vind in dit mooi beautyvak.

bottom of page